Klanttevredenheid hoog in het vaandel!

Wij bedienen met name ondernemers in het MKB segment, dat zijn kleine of middelgrote ondernemingen. Het maakt voor ons niet uit in welke sector je bezig bent.

Onze klanten zijn merendeels gevestigd in de regio Zuid-Holland, maar ook daar buiten bedienen we klanten.

Nieuwe klanten komen bij ons op basis van mond-op mond reclame. Onze klanten bevelen onze dienstverlening dus kennelijk graag aan bij andere ondernemers. Daar zijn we erg blij mee.

Contacten ontstaan ook als er plannen zijn om een eigen nieuw bedrijf te starten. In deze fase kunnen we al zeer behulpzaam zijn.

Vaak helpen we ondernemers die er financieel minder goed voorstaan .

Ze zijn dan niet goed begeleid en weten niet hoe ze er financieel voorstaan. We zien dan veel administratieve achterstanden, liquiditeitsspanningen, hoge kosten voor administratie, problemen met de belastingdienst e.d.

" Juist in dat soort situaties kunnen wij onze meerwaarde tonen.

Als we instappen om te helpen, zorgen we er voor dat we snel orde op zaken brengen, achterstanden wegwerken, overleg voeren met partijen die geld vorderen etc. Binnen mum van tijd ontstaat er financieel inzicht en gaan we je helpen om te sturen. Je zult merken dat er rust ontstaat en dat problemen van je schouders afvallen.

Wat zeggen enkele van onze klanten?

Zie hieronder

" Actuele financiële informatie is voor ons van groot belang

Wij zijn klant bij Clover & Consult vanaf 2009.

Ons bedrijf is actief in de horeca en catering en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Wij hebben meerdere vennootschappen binnen een groep.

Voor de 10e van elke maand ontvangen wij een geconsolideerd rapport met uitgebreide financiële details. Hierdoor zijn wij in staat om ons bedrijf te sturen en resultaten te optimaliseren. Echt heel fijn!

Met regelmaat hebben we overleg met elkaar. In dat soort gesprekken kunnen we uitstekend klankborden door plannen of analyses te bespreken.


Lenny Reijnierse, directie CH&CG

" Voor ons heeft Clover & Consult veel toegevoegde waarde !

Wij hebben verschillende werkvelden binnen het bedrijfsleven, de fysiotherapie- en oefentherapie, alsmede binnen het MKB en voor ZZP-ers.

Dit vraagt veel inlevingsvermogen van Clover & Consult om een goed advies te geven, maar ook om inzicht te geven dat verder gaat dan alleen de financiële stand van zaken.

Ook kostenreducties, directe maatregelen voorleggen, die soms nodig zijn, horen hierbij. Juist dat stukje verdieping om ons bedrijf en ons persoonlijk goed te leren kennen, geeft voor ons die toegevoegde waarde die zo belangrijk is.


Ineke Don, directie Veldon Beheer B.V.

" Wij zijn enorm geholpen !

Samen met mijn man zijn we eigenaar van de VOF Agouti in Purmerend. Bij ons doe ik de trimsalon, waar honden worden getrimd en verzorgd.

Mijn man doet hondentrainingen, runt de hondenuitlaatservice en de vakantie opvang voor honden.

Tot voor kort zaten we bij een ander administratiekantoor. Administratie is niet helemaal mijn ding. We wisten ook niet hoe we er financieel voorstonden.

Een leverancier heeft ons geattendeerd op Clover & Consult .

Nadat we zijn overgestapt ging er een wereld voor ons open. Binnen enkele maanden is er orde op zaken gebracht en we staan er ook financieel beter voor.

Ik heb een collega van mij geadviseerd om ook over te stappen. Dat heeft ze gedaan.


Marieke Bolten-Hollander, vennoot Agouti

" Administratie maar beter niet versloffen

We R Nuts is een groep van meerdere notenwinkels in Schiedam en Naaldwijk en onderdeel van het samenwerkingsverband Parti .

Clover & Consult heeft mij geholpen met de overname van de bedrijven in 2018 en de financieringsaanvraag. Dat is prima verlopen.

Zelf ben ik het liefst in de winkels bezig met mijn klanten en de verkoop van heerlijke noten en kadoartikelen. Administratie heeft niet altijd de hoogste aandacht. Daarom heb ik dat grotendeels aan hen uitbesteed. Ik weet dat het dan goed gebeurt.

Regelmatig heb ik overleg en bespreken we de financiële stand van zaken. Op kwartaalbasis is dat een uitgebreide consolidatie van alle bedrijven. Dat is heel inzichtelijk. Ik zie meteen of ik het beter heb gedaan dan vorig jaar.


Rene van Tilborg, directie We R Nuts Holding B.V.

" Fijne administratieve ondersteuning !

Ik ben Onafhankelijk Consulent The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Cambridge Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Krimpen aan de Lek help ik cliënten om op een verantwoorde manier hun streefgewicht te bereiken.

Ik doe mijn administratie zelf in Reeleezee en word daarbij geholpen door de medewerkers van Clover & Consult .

Overdag kom ik daar niet altijd aan toe, dus vaak doe ik mijn administratie in de avond of in het weekend. Als ik dan een vraag heb, dan kan ik ze altijd bereiken en kijken ze online met me mee.

Gelukkig gaat er niet veel fout, maar het is toch een geruststelling.


Audrey Heykoop- Van Steenderen, The 1:1 Diet met Audrey, BijAu3

" Klankborden is wel eens prettig !

Mijn zonnestudio is gevestigd in Schiedam Noord. Hier kunnen klanten heerlijk ontspannen en een mooi kleurtje krijgen op hetzelfde moment. Wij laten onze klanten een ware welness sensatie beleven.

Samen met Clover & Consult doe ik wekelijks mijn administratie.

Zo ben ik eigenlijk altijd wel bij. Als ik ergens op stuit dan bel ik ze op en dan word ik altijd fijn geholpen.

Soms heb ik wel eens behoefte om ook andere zaken met ze te bespreken. Ik merk dan dat er naar me wordt geluisterd en dat ik met ze kan klankborden.

Ik voel dat als een steun in mijn rug en het helpt me enorm bij het ondernemen.


Jennie Hoogerwerf, Royal Sun

ContactOverige informatie

Nijverheidstraat 4 H

3144 CL Maassluis

(bezoek alleen op afspraak)

Clover & Consult is gecertificeerd partner van Reeleezee.