Betrouwbaar, transparant en betaalbaar!

Lees hieronder door

Tarieven

Onze doelstelling is d e waarde toevoeging aan jouw bedrijf.

Dat houdt in dat wij in staat moeten zijn om bestaande advies-, administratie- en accountancykosten te verlagen en resultaten te verbeteren.

Bij het aangaan van de relatie maken we gezamenlijk een beoordeling van de huidige kosten, werkzaamheden en complexiteit.

Op basis daarvan kan dan op voorhand een duidelijke afspraak worden gemaakt over onze adviesvergoeding en daarmee de omvang van de besparing.

Naast de directe kostenbesparingen zullen onze adviseurs vrij eenvoudig andere kostenreducties weten aan te wijzen, zodra ze de financiële informatie inzichtelijk hebben gemaakt, op basis van hun kennis en ervaring.


“ Onze adviesvergoeding staat vooraf vast en is volledig duidelijk. Geen uurtje factuurtje of onduidelijke advies-kosten.


Voor de vaste vergoeding word je volledig financieel begeleid, in alle opzichten.

Van rapportages, administratieve ondersteuning, jaarrekening en algeheel advies.

Je zult merken dat de kwaliteit van ons advies en de intensiteit zeer ruim opweegt tegen de vergoeding die je betaald.


Als wij geen financieel voordeel voor je kunnen aantonen of geen reductie in advieskosten kunnen bewerkstelligen zullen wij geen toegevoegde waarde voor je kunnen leveren en is een samenwerking op voorhand weinig zinvol. Dit zullen we dan direct eerlijk aangeven.

In veel gevallen blijkt echter dat een aanzienlijke kostenreductie zeer goed mogelijk is. De reden daarvoor is simpel.

Veel ondernemers maken gebruik van traditionele adviseurs, accountants en administratiekantoren met dure kantoren, bedrijfsauto's en allerhande faciliteiten, met dito kosten die vergoed dienen te worden. Uiteraard betaalt u dat!

Onze onderneming werkt met lage bedrijfskosten. Het gaat voornamelijk om de kennis en ervaring van onze adviseurs en de efficiënte manier van werken.

Onze vergoeding wordt periodiek (maand of kwartaal) gefactureerd, met een betalingstermijn van 10 dagen, overeenkomstig onze gedeponeerde dienstverleningsvoorwaarden.

Voor overige diensten, zoals voor projectbegeleiding, bedrijfsplannen etc. doen wij u een voorstel aan de hand van de voorliggende casus.

ContactOverige informatie

Nijverheidstraat 4 H

3144 CL Maassluis

(bezoek alleen op afspraak)

Clover & Consult is gecertificeerd partner van Reeleezee.